Inpeddo  Blurred  Skateboard Basic Complete  grey - 8.25

Inpeddo Blurred Skateboard Basic Complete grey - 8.25"

Inpeddo  Lucas Beaufort Friends  Skateboard Std Compl  green - 8.125

Inpeddo Lucas Beaufort Friends Skateboard Std Compl green - 8.125

Inpeddo X Gorilla Skateboard Std Compl light blue - 8.0"

Vendor : Roller Albania
ALL14,199.00
Availability: In stock
SKU
4066011001616
Inpeddo Skateboards Inpeddo Skateboards u themelua në verën e vitit 2008 në tokat e sheshta të Gjermanisë veriore. Vitet e fundit, kompania i ka zhvendosur operacionet e saj në Berlin dhe marka ka kaluar nga një etiketë lokale në një markë të njohur në nivel kombëtar. Emri "Inpeddo" thekson rëndësinë e skateboarding për markën
Write Your Own Review
You're reviewing: Inpeddo X Gorilla Skateboard Std Compl light blue - 8.0"
WhatsApp Chat WhatsApp Chat